Μάκης Παπαδόπουλος: θέλουμε λύσεις για την Καβάλα

Αναγκαία ήταν η επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα στις 26 Νοεμβρίου στην Καβάλα. Πιστεύουμε όμως ότι ο Υπουργός θα έπρεπε να συναντηθεί και με τη Δήμαρχο Καβάλας, καθώς υπάρχουν σε εκκρεμότητα 2 τουλάχιστον ανοιχτά και μεγάλα θέματα που σχετίζονται με το προσφυγικό και την κυβέρνηση.

 

Το πρώτο: τι θα γίνει με την κάλυψη του κόστους που κατέβαλε ο Δήμος για τη φιλοξενία των προσφύγων; Άσχετα αν από τον Δήμο έγιναν λάθη για τη διαδικασία είσπραξης των χρημάτων…

 

Το δεύτερο: τι θα γίνει με την αναπτυξιακή αξιοποίηση του στρατοπέδου Ασημακόπουλου, το οποίο σήμερα έχει στον χώρο του και τη δομή φιλοξενίας των προσφύγων;

 

Για μας, τα μεγάλα θέματα της Καβάλας είναι σε προτεραιότητα και οφείλουμε να τα προωθούμε, έχοντας ενωμένη την τοπική κοινωνία.

 

Με σχέδιο, προτάσεις και αποφασιστικότητα (και χωρίς δικαιολογίες...), δεν θα αφήνουμε καμία ευκαιρία να χάνεται προκειμένου να αναδεικνύουμε και να διεκδικούμε τα συμφέροντά μας, όποια κυβέρνηση και να είναι στην εξουσία.

 

Η καλή συνεργασία των κυβερνητικών στελεχών (της κάθε κυβέρνησης) με την Αυτοδιοίκηση είναι εντελώς αναγκαία και απαραίτητη, και ιδιαίτερα στο μεγάλο θέμα του προσφυγικού.

 

 

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” 

Ο Επικεφαλής

 

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

JoomShaper